Servicebutik i Källby/vällingby

Nu erbjdes  tillfälle att överta en ljus och fin butikslokal med ett bra läge i ett stort bostadsområde i Källby, Vällingby.

Lokalen är på 90 kvm och fördelad på två ytor. I anslutning till entrén erbjudes en stor öppen yta som är lämpad som försäljningsyta. Personalrum/lager, pentry med kök och personaltoalett med dusch hittar man längst in i lokalen.

Lokalen har stora skyltfönster som genererar  till optimal exponering och erbjuder en  härligt ljusflöde i butiken,runt lokalen hittar man även hemtjänst,serviceboende, frisör m.m . Här har man bedrivit en minilivs med paketombud som var ansluten till UPC.

Om så önskas så kan man fortsätta med denna verksamhet då det finns inventarier för denna sorts av verksamhet kvar.t.ex: läskkyl,frys vägghyllor, godishylla,snuskyl m.m. eller så kan man förslagsvis ändra till Tobak och söka att ansluta till flera paketleverantörer som DHL och Schenker, eller bedriva en annan passande verksamhet.

Samtliga inventarier ägs av säljare. Kassasystemet,kortterminal och kamera är på leasing och kan ev. övertas om så önskas.

Perfekt butiksverksamhet för en person eller en familj som önskar jobba i en trevlig lokal i ett stort och nytt bostadsområde.

Nuvarande ägare säljer på grund av mammaledighet.

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

För information och visning, vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare;

Stefan Milosevic 073 360 98 92

 

 

Pris
215.000
Ort
Vällingby
Hyra
9.000:-/mån + moms, hyresvärden kommer att kräva 50.000:-kr i deposition
Yta
90kvm

Skicka intresseanmälan

Jag accepterar affarskonsulten.se integritetsvillkor